Bloggers van ‘Psychologie in Marketing’

Op deze blog zullen uiteenlopende marketing en psychologische vraagstukken worden behandeld. De opzet is om eenvoudige tips en trucs te geven waarmee iedereen zelf aan de slag kan. Tevens kan af en toe een kritische noot naar de huidige marketing- en psychologie wereld geen kwaad.
 
 

Maud Ebbekink, consumentenpsycholoog

Maud Ebbekink consumentenpsycholoogIk, Maud Ebbekink, ben consumentenpsycholoog en oprichter van het adviesbureau voor marketing- en consumentenpsychologie ConsumPsy. Door middel van conversie-optimalisatie help ik bedrijven met het effectiever en winstgevender maken van hun website of webshop. Ik deel mijn kennis over online consumentengedrag door ondernemers te adviseren en coachen bij de conversie-optimalisatie van hun site. Ook geef ik workshops, lezingen en keynotes. Ten slotte word ik regelmatig gevraagd door landelijke media om mee te werken aan artikelen en radio- en tv-items over consumentenpsychologie en online consumentengedrag.

» Mail Maud Ebbekink (of bel 06 80 10 55 54)

 

Gastbloggers

Jorik Heins, Anouk Menko, Amanda van der Linden, Gerard Rathenau, Joren van DijkNawaz Kazmi, Larisse MacDonald, Jonathan Dewsaran  Etienne Kreutzer & Eke Poortinga.

 

Ben jij werkzaam in de marketingpsychologie, neuromarketing of online persuasion en wil je jouw mening of kennis met de wereld delen? Schrijf dan een artikel en mail het naar Maud Ebbekink. Wellicht sta jij dan binnenkort met jouw artikel online op deze goed bezochte website!