Mijn verhaal

maud ebbekink marketingpsycholoog Ik ben Maud Ebbekink: marketing- en consumentenpsycholoog. In 2011 startte ik mijn eigen bedrijf ConsumPsy.Ik begon mijn loopbaan in 2006 als zoekmachine-optimalisatiespecialist, maar ik ergerde me steeds vaker aan het feit dat extra websitebezoekers niet per se meer klanten oplevert. Ik wilde meer kunnen betekenen voor opdrachtgevers. Daarom legde ik mijn focus met ConsumPsy volledig op conversie-optimalisatie.

Aanvullend aan de gewone technieken voor conversie-optimalisatie maak ik gebruik van online persuasion en marketingpsychologie. Dit was voor mij een logische stap, omdat ik zowel marketingcommunicatie als psychologie heb gestudeerd.

Ik merkte dat het inspelen op breinprocessen resulteerde in een website die gebruiksvriendelijker was voor bezoekers. Daarnaast leidde het ook tot meer omzet voor mijn opdrachtgevers. Een win-win-situatie.

 

Momenteel richt ik mij met ConsumPsy op:

✔ Opleiden van online marketeers in online persuasion & marketingpsychologie.
Ik geef de online training ‘Master Online Overtuigen’ aan marketeers in Nederland en België.
   master online overtuigen logo

✔ Website-optimalisatie voor ondernemers.
Ik zorg voor meer klanten en meer omzet via hun website.

 

 

 Contactgegevens

Iedereen die serieus bezig wil met het verbeteren van zijn online succes, mag contact opnemen. Ook sta ik open voor samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld Adwords-bedrijven, communicatiebureaus en reclamebureaus. Je kan me bereiken via:
ConsumPsy.nl
✆ 06 – 80 10 55 54
✉ m.ebbekink@consumpsy.nl

Ps. Ik neem mijn telefoon op met “je spreekt met consumptie”. Dit is niet als belediging bedoeld, maar mijn bedrijfsnaam spreek je op z’n oer-Hollands uit. :-)

 

 

CV  Maud Ebbekink

2011 – heden: Consumentenpsycholoog bij ConsumPsy
2008 – heden: Actief blogger op o.a. Marketingfacts, Frankwatching en KarelGeenen.
2008 – heden: recensent van marketing(psychologie)boeken
2006 – 2015: Consumentenpsycholoog bij Forresult

Expertisegebieden
Ik ben gespecialiseerd in: consumentengedrag | conversie-optimalisatie met conversietesten | consumentenpsychologie | online persuasion | neuromarketing | webpsychologie | overtuigen van het onbewuste (consumenten)brein op websites |

Opleiding
Master Consumentenpsychologie
Master Marketingcommunicatie (cum laude)
Bachelor Toegepaste Communicatiewetenschap