Link jezelf omhoog in Google

3 februari 2009 | In Marketingpsychologie | door

Het is bekend dat websites met meer links op andere websites hoger staan in de zoekmachines. Daarom is het verstandig om op verschillende startpagina’s links aan te vragen.

Linken in GoogleOp verschillende zoekwoorden sta ik met mijn weblog al hoog in de zoekmachine. Om mezelf nog verder op te werken ben ik begonnen met het aanvragen van links op andere relevante websites. Vooral startpagina’s zijn goede websites om op gelinkt te worden. Ik heb o.a. links aangevraagd op de volgende pagina’s:

http://e-marketing.startze.nl

weblog.startkabel.nl

Shortlease


Over de auteur

Ik, Maud Ebbekink, ben consumentenpsycholoog en oprichter van ConsumPsy. Ik maak websites gebruiksvriendelijker en winstgevender dankzij website-analyses en conversie-optimalisatie. Hierbij gebruik ik krachtige technieken uit de neuromarketing, online persuasion en conversiepsychologie. Ook train en adviseer ik marketeers en ondernemers bij de optimalisatie van hun site (zie ook de training 'Master Online Overtuigen' en 'Schrijven voor meer conversie').

Tags: , , , ,


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *